Διεθνείς οδικές μεταφορές με επικαθήμενα φορτηγά

Το αποτελεσματικό δίκτυο επιλεγμένων συνεργατών μεταφοράς, το οποίο αναπτύξαμε μέσα σε περισσότερα από 60 χρόνια, εγγυάται τη βραχυπρόθεσμη ανάληψη των προϊόντων σας (πλήρες φορτίο / FTL) σε όλη την Ευρώπη.


Όσον αφορά τις οδικές μεταφορές, η LKW WALTER επικεντρώνεται στην όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερη και οικολογική διακίνηση:

  • Έξυπνο λογισμικό οργάνωσης μεταφορών
  • Φορτηγά μειωμένου θορύβου και βλαβερών εκπομπών
  • Κυκλικές και τριγωνικές μεταφορές
  • Σύγχρονα τηλεματικά συστήματα

Η ειδική μας τεχνογνωσία συνίσταται στο βέλτιστο συνδυασμό των φορτίων των πελατών μας - λαμβάνοντας υπόψη τις εκάστοτε απαιτήσεις - ελαχιστοποιώντας τις άδειες διαδρομές και τους χρόνους αναμονής.


Οδικές μεταφορές με φορτηγά στην Ευρώπη

Ως ηγετική δύναμη στις ευρωπαϊκές μεταφορές ολόκληρων φορτίων (FTL) φορτώνουμε και εκφορτώνουμε τα προϊόντα σας μεταξύ Βορείου Ακρωτηρίου και Σικελίας από οποιοδήποτε σημείο της ηπείρου.


Οδικές μεταφορές με φορτηγά στην Ευρώπη

Οδικές μεταφορές στην Ρωσία

Φορτώνουμε και εκφορτώνουμε τα προϊόντα σας σε ολόκληρη τη Ρωσική Ομοσπονδία. Τόσο σε Μόσχα και Αγ. Πετρούπολη όσο και σε Γεκατερίνμπουργκ ή Βλαδιβοστόκ.


Οδικές μεταφορές στην Ρωσία

Οδικές μεταφορές στον Καύκασο

Με μεγάλη εμπειρία και εξειδικευμένη τεχνογνωσία εκτυλίσσουμε τις μεταφορές σας σε ολόκληρη την περιοχή. Είτε είναι Αρμενία, είτε Αζερμπαϊτζάν είτε Γεωργία.


Οδικές μεταφορές στον Καύκασο

Οδικές μεταφορές στην Κεντρική Ασία

Με σύγχρονο εξοπλισμό φορτώνουμε και εκφορτώνουμε τα φορτία σας σε Καζακστάν, Ουζμπεκιστάν ή Τουρκμενιστάν, Τατζικιστάν και Κιργιστάν.


Οδικές μεταφορές στην Κεντρική Ασία

Οδικές μεταφορές με φορτηγά στην Εγγύς Ανατολή

Επωφεληθείτε από τις προσιτές τιμές φορτίων σε ολόκληρη την περιοχή της Μέσης Ανατολής. Είτε σε Συρία, είτε Ιράν, είτε Σαουδική Αραβία είτε Κατάρ.


Οδικές μεταφορές με φορτηγά στην Εγγύς Ανατολή

Οδικές μεταφορές στη Βόρεια Αφρική

Φορτώνουμε και εκφορτώνουμε για λογαριασμό σας και στη Βόρειο Αφρική. Επικεντρωνόμαστε κυρίως σε Μαρόκο και Τυνησία. Είτε πρόκειται για Μαρακές, Τύνιδα, Σφαξ ή Καρουάν.


Οδικές μεταφορές στη Βόρεια Αφρική

Εξοπλισμός

Ο εξοπλισμός στις μεταφορές φορτίων με φορτηγά αποτελείται από επικαθήμενα οχήματα όπως τα ρυμουλκά οχήματα (με μουσαμά).


Εξοπλισμός

Μεταφορέας

Η εταιρεία LKW WALTER εγγυάται μια προσεγμένη επιλογή των συνεργατών μεταφοράς.


Μεταφορέας

Περισσότερες πληροφορίες:

LKW WALTER - Ευρώπη ^ - Top

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να μπορεί να σας εγγυηθεί την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Με τη χρήση της ιστοσελίδας δίνετε τη συγκατάθεσή σας με την αποθήκευση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες μεταβείτε στη διεύθυνση: Όροι χρήσης