Εκμεταλλευτείτε τα οφέλη των συνδυασμένων μεταφορών σιδηροδρόμου/οδικών μεταφορών και θαλάσσιων μεταφορών μικρών αποστάσεων.

1. Εξασφαλίστε δυνατότητα φόρτωσης

Οι μεταφορές μέσω φορτηγών οχημάτων στην Ευρώπη σημειώνουν διαρκώς άνοδο. Ο χώρος φόρτωσης κατά τις περιόδους αιχμής είναι λιγοστός. Συνεπώς, εξασφαλίστε μακροπρόθεσμα πρόσθετες και σταθερές δυνατότητες φόρτωσης μέσω συνδυασμένων μεταφορών!


LKW WALTER - Arrow ButtonΠώς λειτουργούν οι συνδυασμένες μεταφορές

2. Ξεχάστε τη συμφόρηση, τις απαγορεύσεις και τους περιορισμούς κυκλοφορίας

Οι φορείς μεταφορών του σιδηροδρόμου και της ακτοπλοΐας δεν έχουν κανέναν περιορισμό τα Σαββατοκύριακα, κατά τις βραδινές ώρες ή τις αργίες και είναι διαρκώς καθοδόν χωρίς κυκλοφοριακή συμφόρηση.

3. Σύγχρονος εξοπλισμός – εύκολη & ασφαλής φόρτωση

Πάνω από 8.000 γερανοφόρα τρέιλερ – πιστοποιημένα βάσει EN 12642 XL – διευκολύνουν τη γρήγορη και ασφαλή μεταφορά των αποστολών σας.


LKW WALTER - Arrow ButtonΕξοπλισμός συνδυασμένης μεταφοράς

4. Περιλαμβάνεται εντοπιστικό σύστημα GPS

Όλα τα τρέιλερ διαθέτουν σύστημα τηλεματικής. Έτσι γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή, που βρίσκεται το εμπόρευμά σας.

5. Αυξήστε τη χωρητικότητα φόρτωσης - μειώστε το κόστος

Οι συνδυασμένες μεταφορές διευκολύνουν το αυξημένο βάρος φόρτωσης έως και 29 τόνους. Με τον τρόπο αυτό μειώνετε τις διαδικασίες φόρτωσης και εκφόρτωσης, το διαχειριστικό κόστος και το γενικότερο κόστος σας.

6. Εκμεταλλευτείτε τη μεγαλύτερη ευελιξία

Θέλετε να χρησιμοποιήσετε πιο αποτελεσματικά τους ανθρώπινους πόρους που διαθέτετε και να αποφύγετε τις περιόδους συμφόρησης κατά τη φόρτωση και την εκφόρτωση; Τότε χρησιμοποιήστε το σύστημα satnd by τρέιλερ. Αποφασίστε ευέλικτα εάν θα φορτώσετε ή θα ξεφορτώσετε το εμπόρευμά σας τώρα, αργότερα ή κατά τις νυχτερινές ώρες! Με τον τρόπο αυτό, διανέμετε το προσωπικό φόρτωσης κατά το βέλτιστο τρόπο, αποφεύγετε υψηλό κόστος και πρόσθετο κόστος προσωπικού.

7. Η συμβολή σας στο περιβάλλον και η κοινωνική σας ευθύνη

Μειώνετε σημαντικά τις εκπομπές ρύπων, ιδίως τις εκπομπές CO2 αερίων του θερμοκηπίου σε σύγκριση με τις οδικές μεταφορές. Κατά τις συνδυασμένες μεταφορές με το "σιδηρόδρομο" κατά ~ 55 % και κατά τις συνδυασμένες μεταφορές με τις "θαλάσσιες μεταφορές μικρών αποστάσεων" κατά ~ 75 %. Το περιβάλλον, η κοινωνία και κυρίως οι πελάτες σας θα σας ευχαριστήσουν! LKW WALTER - CO2 Chart

Έχετε ακόμη ερωτήσεις;
Οι ειδικοί μας για τις συνδυασμένες μεταφορές είναι στην διάθεσή σας:

Χρειάζεστε περισσότερες λεπτομέρειες, γενικές πληροφορίες ή έχετε ιδιαίτερες απαιτήσεις; Συμπληρώστε απλά το έντυπο επικοινωνίας και λάβετε άμεσα τα στοιχεία επικοινωνίας των υπεύθυνων μεταφοράς!
Οι ειδικοί μας για τις συνδυασμένες μεταφορές θα χαρούν να σας δώσουν πληροφορίες!
Εδώ θα βρείτε περισσότερες ερωτήσεις/απαντήσεις για το θέμα των συνδυασμένων μεταφορών:
Συχνά ερωτήματα
^ - Top

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να μπορεί να σας εγγυηθεί την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Με τη χρήση της ιστοσελίδας δίνετε τη συγκατάθεσή σας με την αποθήκευση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες μεταβείτε στη διεύθυνση: Όροι χρήσης