Η LKW WALTER οργανώνει ολοκληρωμένες οδικές και συνδυαστικές μεταφορές σε όλη την Ευρώπη, ανεξάρτητα από την έδρα της επιχείρησης.
  • σε όλη την Ευρώπη
  • από όλες τις ευρωπαϊκές χώρες προς Ρωσία, Κεντρική Ασία, Βόρειο Αφρική, Μέση Ανατολή και με επιστροφή
  • καθώς και εθνικές μεταφορές σε μεμονωμένες χώρες

Εστιάζουμε στη μεταφορά ακίνδυνων, συσκευασμένων αγαθών, κυρίως από τη βιομηχανία καταναλωτικών προϊόντων, ξυλείας και του χαρτιού, χημικών, μετάλλων, ανταλλακτικών αυτοκινήτων και ηλεκτρονικών.

Επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματά μας

 • Ο συνεργάτης για ΟΛΑ τα πλήρη φορτία (FTL)
 • Προσωπική, ανταγωνιστική εξυπηρέτηση
 • Μιλάμε όλες τις γλώσσες της Ευρώπης
 • Καινοτομικές, οικολογικές λύσεις συνδυαστικών μεταφορών
 • Υψηλά πρότυπα ποιότητας, ασφάλειας, υγείας και προστασίας του περιβάλλοντος

Οι πελάτες μας - μεγάλες διεθνείς επιχειρήσεις καθώς και μικρομεσαίες και μικρές επιχειρήσεις σε όλη την Ευρώπη - μας αναθέτουν καθημερινά πάνω από 6.000 πλήρη φορτία (FTL).

Οδικές μεταφορές με φορτηγά Οδικές μεταφορές με φορτηγά

Οδικές μεταφορές με επικαθήμενα φορτηγά

Το αποτελεσματικό δίκτυο επιλεγμένων συνεργατών μεταφοράς, το οποίο αναπτύξαμε μέσα σε περισσότερα από 60 χρόνια, εγγυάται τη βραχυπρόθεσμη ανάληψη των προϊόντων σας (πλήρες φορτίο / FTL) σε όλη την Ευρώπη.


Οδικές μεταφορές με φορτηγά

Συνδυασμένες μεταφορές Συνδυασμένες μεταφορές

Η εναλλακτική λύση: Συνδυασμένες μεταφορές

Από το 1984 η LKW WALTER προσφέρει πρωτοποριακές υπηρεσίες μέσω του συνδυασμού σιδηροδρομικών/οδικών μεταφορών ή Short-Sea Shipping. Με περισσότερες από 300 αναχωρήσεις ημερησίως σε περισσότερα από 200 δρομολόγια θαλάσσιων μεταφορών μικρών αποστάσεων και σιδηροδρομικών μεταφορών, η LKW WALTER συνδέει μέσω συνδυασμένων μεταφορών όλα τα σημαντικά οικονομικά κέντρα της Ευρώπης.


Συνδυασμένες μεταφορές


Περισσότερες πληροφορίες:

^ - Top

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να μπορεί να σας εγγυηθεί την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Με τη χρήση της ιστοσελίδας δίνετε τη συγκατάθεσή σας με την αποθήκευση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες μεταβείτε στη διεύθυνση: Όροι χρήσης