Το 1924, η LKW WALTER ιδρύθηκε ως μικρή οικογενειακή επιχείρηση και σήμερα συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών εταιριών μεταφοράς ολόκληρων φορτίων καθώς και μεταξύ των κορυφαίων 100 επιχειρήσεων της Αυστρίας. Η WALTER GROUP είναι ένας υγιής, οικονομικά εύρωστος, αμιγώς αυστριακός ιδιωτικός όμιλος. Πρεσβεύουμε τη βιωσιμότητα και τη σταθερότητα. Αυτό ισχύει και για την επαίδευσή σας, καθώς σας θεωρούμε ουσιαστική επένδυση για το μέλλον της επιχείρησής μας.

  • Μας ενδιαφέρει η μακρά συνεργασία μαζί σας.
  • Σας καθοδηγούμε και σας συνοδεύουμε κατά την ανάπτυξή σας και την πορεία σας.
  • Προωθούμε τις επαγγελματικές και κοινωνικές ικανότητές σας.
  • Σας προσφέρουμε ένα παραγωγικό, επικοινωνιακό εργασιακό περιβάλλον.
  • Επεκτεταμένες αρμοδιότητες λήψης αποφάσεων καθιστούν δυνατή για αποδοτικούς συνεργάτες μια γρήγορη προσωπική επαγγελματική καριέρα.
  • Θέσεις για ηγετικά στελέχη καταλαμβάνονται αποκλειστικά από τους δικούς μας συνεργάτες!

 

Η WALTER GROUP αναπτύσσεται διαρκώς και βιώσιμα. Αναπτυχθείτε μαζί μας!!

 

LKW WALTER - 1924
1924
LKW WALTER - 1983
1983
LKW WALTER - 2014
2014
Η συνεισφορά μου ως επιχείρηση για την συνεχή οικονομική επιτυχία της εταιρείας LKW WALTER είναι, να κερδίσουμε για την εταιρεία μας τα καλύτερα ταλέντα από όλη την Ευρώπη. Ξεκινήσαμε σαν μικρή οικογενειακή επιχείρηση – σήμερα είμαστε μια μεγάλη οικεγένεια, της οποίας το καθήκον είναι να συνεισφέρει στην οικονομική ευημερία και στην κοινωνική αλληλεγγύη, σε αρμονία με την φύση και το περιβάλλον.

Απόσπασμα από την ομιλία του ιδρυτή της εταιρείας μας και προέδρου του εποπτικού συμβουλίου επ΄ευκαιρία των 85ών γενεθλίων του

Περισσότερες πληροφορίες:

^ - Top

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να μπορεί να σας εγγυηθεί την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Με τη χρήση της ιστοσελίδας δίνετε τη συγκατάθεσή σας με την αποθήκευση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες μεταβείτε στη διεύθυνση: Όροι χρήσης