Ευκαιρίες καριέρας για απόφοιτους λυκείου και πανεπιστημίου?

Η WALTER GROUP προσφέρει μια ευκαιρία σε όσους κάνουν τα πρώτα τους εργασιακά βήματα.

 

Προσφέρουμε σε τελειόφοιτους οικονομικών και φιλολογικών σχολείων, σχολών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και πανεπιστημίων απευθείας είσοδο στον οργανισμό μας. Δεν απαιτούνται εργασιακή εμπειρία ή εξειδικευμένες γνώσεις του κλάδου.

 

Στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού μας προγράμματος “Train the Winner” λαμβάνετε εντατική εκπαίδευση σχετικά με τα επερχόμενα καθήκοντά σας..

 

Προάγουμε τις ειδικές και κοινωνικές σας ικανότητες, σας καθοδηγούμε και σας συνοδεύουμε στην εξέλιξη σας. Η WALTER GROUP αναπτύσσεται διαρκώς και βιώσιμα. Αναπτυχθείτε μαζί μας!

Ευκαιρίες καριέρας για επαγγελματίες?

Εργασιακή εμπειρία ή γνώσεις του κλάδου δεν είναι συνήθως απαραίτητες για την είσοδό σας στη λειτουργία της επιχείρησης, καθώς οι νέοι υπάλληλοι στο πλαίσιο του προγράμματος εκπαιδευόμενων λαμβάνουν τόσο θεωρητικές όσο και πρακτικές γνώσεις.

 

Κάποιες φορές όμως προκύπτουν καταστάσεις, π.χ. στο τμήμα υπολογιστών, στο νομικό τμήμα ή ακόμη και στο τμήμα πωλήσεων, όπου η σχετική εμπειρία και οι προηγούμενες γνώσεις αποδεικνύονται πολύ βοηθητικά και εμείς μπορούμε να προσφέρουμε ευκαιρίες καριέρας σε νέους επαγγελματίες.

 

Ρίξτε μια ματιά στις θέσεις που έχουν προκηρυχθεί από τις "ανοιχτές θέσεις".

Δέχεται η LKW WALTER μαθητευόμενους;

Η επιχείρησή μας δεν προσφέρει θέσεις πρακτικής για τα σχετικά επαγγέλματα, όπως υπάλληλος διοίκησης μεταφορικής εταιρίας ή υπάλληλος διοίκησης γραφείου. Προσφέρουμε στους αποφοίτους ανώτερων και ανώτατων σχολών και πανεπιστημίων τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στο εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα «Train the Winner», όπου μπορούν να λάβουν εξειδικευμένες θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις.

Ποια είναι η διαδικασία αιτήσεως?

Στην ηλεκτρονική μας αγγελία, θα βρείτε έναν σύνδεσμο που θα σας οδηγήσει στο ηλεκτρονικό έντυπο υποβολής αίτησης. Σας παρακαλούμε, να μας αποστείλετε αυτό το έντυπο συμπληρωμένο μαζί με τα δικαιολογητικά σας.

 

Το αυτόματο e-mail επιβεβαίωσης θα σας διαβεβαιώσει ότι λάβαμε την αίτησή σας. Εντός 14 ημερών θα λάβετε σε κάθε περίπτωση μια απάντηση από το τμήμα αιτήσεων σχετικά με το αποτέλεσμα της αίτησής σας.

 

Διαδικασία recruiting: πρώτη συζήτηση γνωριμίας μέσω τηλεφώνου ή Skype, ακολουθούμενη από προσωπική συνομιλία με κάποιον recruiter. Για συγκεκριμένες θέσεις υπάρχει η πιθανότητα δεύτερου ραντεβού με υπεύθυνο του εξειδικευμένου τομέα. Τα έξοδα μεταφοράς σας τα αναλαμβάνουμε εμείς κατόπιν συμφωνίας.

 

Σχετικά με τα αποτελέσματα της αίτησής σας θα λάβετε ενημέρωση μέσω e-mail ή τηλεφώνου. Για ερωτήματα που αφορούν την κατάσταση της αίτησής σας, το τμήμα διαχείρισης αιτήσεων είναι πάντα στη διάθεσή σας. Link: Στοιχεία επικοινωνίας με το προσωπικό

Πώς μπορώ να υποβάλω αίτηση;

Προτιμούμε την υποβολή αιτήσεων ηλεκτρονικά, μέσω της συμπλήρωσης του εντύπου αίτησης που συνοδεύει τις αγγελίες των θέσεων εργασίας
Ελεύθερες θέσεις

 

Μπορείτε να επισυνάψετε έως και 5 έγγραφα. Μεταξύ αυτών θα πρέπει να περιλαμβάνονται το βιογραφικό σας σημείωμα, μια συνοδευτική επιστολή και τα σημαντικότερα πιστοποιητικά σας. Μπορείτε, επίσης, να υποβάλετε την αίτησή σας εγγράφως, μέσω ταχυδρομείου ή email.

Αποζημιώνομαι για τα έξοδα ταξιδιού;

Εάν ολοκληρώσετε με επιτυχία το πρώτο στάδιο της διαδικασίας πρόσληψης (συνέντευξη μέσω τηλεφώνου ή Skype), σας προσκαλούμε για προσωπική συνέντευξη στο Wiener Neudorf ή στο Kufstein με δικά μας έξοδα.

Χρειάζομαι άδεια εργασίας;

Οι πολίτες του ΕΟΧ δεν χρειάζονται άδεια εργασίας. Εκτός από άδεια εργασίας, οι πολίτες τρίτων χωρών χρειάζονται και άδεια παραμονής. Σας παρέχουμε υποστήριξη για την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης διαδικασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην αυστριακή Υπηρεσία Αγοράς Εργασίας (AMS) - www.ams.at

Τι είδους εξειδικευμένες γνώσεις χρειάζομαι (κατάρτιση, σχολική εκπαίδευση);

Οι θέσεις εργασίας μας απευθύνονται κυρίως σε αποφοίτους επαγγελματικών σχολείων, επαγγελματικών σχολών, ανώτατων σχολών και πανεπιστημίων. Οι γνώσεις οργάνωσης ή πραγματοποίησης μεταφορών δεν αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση. Προσφέρουμε ειδική τεχνογνωσία μέσω του προγράμματος εκπαίδευσης «Train the Winner»

Πόσο υψηλό θα πρέπει να είναι το επίπεδο των Γερμανικών μου;

Στην εταιρία μιλάμε Γερμανικά. Για να είστε σε θέση να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα εκπαίδευσης και να επικοινωνείτε σωστά με τους συναδέλφους σας, θα πρέπει τα Γερμανικά σας να βρίσκονται τουλάχιστον σε επίπεδο Β1 - κατά προτίμηση Β2 (σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πλαίσιο αναφοράς για ξένες γλώσσες).

Πόσο καλά θα πρέπει να γνωρίζω μια ξένη γλώσσα;

Επικοινωνούμε με τους πελάτες και τους συνεταίρους μας στη μητρική τους γλώσσα. Για την επίτευξη ικανοποιητικής επικοινωνίας μαζί τους, η γνώση ξένης γλώσσας θα πρέπει να αντιστοιχεί σε επίπεδο Β1 σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πλαίσιο αναφοράς για ξένες γλώσσες, ή κατά προτίμηση σε επίπεδο Β2 (επίπεδο απολυτηρίου)

Πότε ξεκινάει το πρόγραμμα εκπαίδευσης;

Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες ημερομηνίες έναρξης. Το πρόγραμμα εκπαίδευσης για την ειδικότητά σας μπορεί να ξεκινήσει ανά πάσα στιγμή. Το πρόγραμμα εκπαίδευσης αποτελείται από τη βασική και μια ειδική εκπαίδευση εμβάθυνσης ανάλογα με τον τομέα απασχόλησης.

Πόσο πιθανό είναι να υπογράψω σύμβαση εργασίας αορίστου χρόνου, ενώ βρίσκομαι ακόμη στο στάδιο εκπαίδευσης;

Εκτός από την παροχή εξειδικευμένης εκπαίδευσης, το πρόγραμμα αυτό εξυπηρετεί και την μεταξύ μας γνωριμία, χωρίς όμως να αποτελεί πρόσθετο στάδιο επιλογής. Ως πιστή στις παραδόσεις οικογενειακή επιχείρηση, επιθυμούμε τη σύναψη μακροπρόθεσμων συνεργασιών.

Προσλαμβάνετε και οδηγούς φορτηγών;

Η LKW WALTER είναι μια μεταφορική εταιρία χωρίς δικό της στόλο οχημάτων. Αντικείμενό μας είναι ο σχεδιασμός, η οργάνωση και ο έλεγχος οδικών μεταφορών. Η υλοποίηση των μεταφορών πραγματοποιείται από τους συνεργάτες μας. Γι' αυτό και στην LKW WALTER απασχολούμε μόνο εμπορικό προσωπικό.

Ποιο είναι το ωράριο εργασίας;

Σύμφωνα με τις νομικές διατάξεις, εργαζόμαστε 40 ώρες την εβδομάδα. Τα γραφεία ανοίγουν καθημερινά στις 8:00. Τα σαββατοκύριακα απολαμβάνουμε τον ελεύθερό μας χρόνο.

Ισχύει κάποιος κώδικας ενδυμασίας στην LKW WALTER;

Μας ενδιαφέρει να έχουμε μια περιποιημένη και επαγγελματική εικόνα - άνετα ρούχα στον ελεύθερο μας χρόνο και απλή επαγγελματική εμφάνιση στο γραφείο.

Πώς μπορώ να μείνω σε διαμέρισμα της εταιρίας;

Μπορούμε ευχαρίστως να σας βοηθήσουμε στην εύρεση κατοικίας. Συνεργαζόμαστε με έμπιστους εκμισθωτές και εταιρίες στέγασης της περιοχής, μέσω των οποίων μπορείτε να εγκατασταθείτε στο πρώτο σας διαμέρισμα άμεσα και απλά.

Πώς θα έρχομαι στη δουλειά μου;

Οι συνεργάτες μας μπορούν να μετακινούνται μεταξύ της Βιέννης και του Wiener Neudorf δωρεάν, με ειδικό λεωφορείο. Οι εγκαταστάσεις μας στο Kufstein βρίσκονται σε πολύ κεντρικό σημείο και συνδέονται με το δημόσιο κυκλοφοριακό δίκτυο (λεωφορεία και τρένα). Για αυτούς που οδηγούν διατίθενται δωρεάν θέσεις στάθμευσης.

Τι κάνει η LKW WALTER για την ευεξία μου;

Στη δουλειά χρειάζεται ισορροπία - Για εμάς η ισορροπημένη σχέση μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής παίζει σημαντικό ρόλο. Γι' αυτό και υποστηρίζουμε αθλητικές δραστηριότητες, όπως το Beach Volley, το ποδόσφαιρο, την πεζοπορία, το σκι, το τένις και την ποδηλασία. Η υγεία έχει προτεραιότητα! Σε αυτό συμβάλλουν τα γραφεία μη καπνιστών, οι οθόνες χαμηλής ακτινοβολίας TFT, ο ιδανικός κλιματισμός, οι μεγάλοι χώροι χαλάρωσης (αναγνωστήριο, Coffee-Corner, WALTER Park), ο γιατρός και η δυνατότητα εμβολιασμού στην εταιρία μας και πολλά άλλα. Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια. Για μας είναι ιδιαίτερα σημαντικό ένα καλό επιχειρησιακό κλίμα, αλληλοϋποστήριξη στην ομάδα και το κοινό συναίσθημα του ΕΜΕΙΣ.

Σε ποιον ανήκει η LKW WALTER;

Η LKW WALTER είναι μια οικογενειακή επιχείρηση 3ης γενιάς, η οποία εξακολουθεί να διοικείται από την οικογένεια των ιδρυτών. Όλες οι μετοχές βρίσκονται στην κατοχή της οικογένειας. Έτσι, δεν εξαρτόμαστε από επενδυτές και δραστηριοποιούμαστε με επιτυχία εδώ και δεκαετίες.

Γιατί είναι η LKW WALTER τόσο φερέγγυα;

Η LKW WALTER δεν εμπλέκεται σε κερδοσκοπικές ενέργειες ή εξαγορές εταιριών με μεγάλο ρίσκο. Αναπτυσσόμαστε βήμα-βήμα μαζί με τους συνεργάτες μας και ξοδεύουμε χρήματα μόνο εφόσον τα έχουμε κερδίσει! Έτσι βρισκόμαστε πάντα στις πρώτες θέσεις διάσημων οίκων αξιολόγησης οικονομικών πληροφοριών και του διαγωνισμού «Austria's Leading Companies», προσφέροντας στους συνεργάτες μας την ασφάλεια μιας οικονομικά ισχυρής επιχείρησης.

Τι είναι αυτό που καθιστά την LKW WALTER τόσο ανθεκτική στην κρίση;

«Οι μεταφορές έχουν πάντα μέλλον» - για εσάς αυτό σημαίνει δουλειά με προοπτική για το μέλλον. Χάρη στην εξειδίκευσή μας στον τομέα των μεταφορών, την ισορροπημένη δομή του πελατολογίου μας -μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και διεθνείς όμιλοι- και την συνεργασία με πελάτες διαφόρων βιομηχανιών, παραμένουμε ανεπηρέαστοι από συγκυριακές διακυμάνσεις. Έτσι, η εταιρία μας παραμένει ασφαλής, με εγγυημένη διαρκής επιτυχία.

Τι είναι το βραβείο «Austria's Leading Companies»;

Το βραβείο «Austria's Leading Companies» απονέμεται κάθε χρόνο από τη «Wirtschaftsblatt», τη σημαντικότερη οικονομική εφημερίδα της Αυστρίας, σε συνεργασία με την PricewaterhouseCoopers και το Σύνδεσμο Προστασίας των Δανειστών από το 1870. Ένα αντικειμενικό και ολοκληρωμένο σύστημα δεικτών αποτελεί τη βάση για την ανάδειξη σε «Austria's Leading Company». Δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη φερεγγυότητα και τη βιώσιμη οικονομική δραστηριότητα - αξίες οι οποίες αποτελούν προτεραιότητα για όλες τις επιχειρήσεις του ομίλου WALTER GROUP.

Σε ποιες χώρες έχει υποκαταστήματα η LKW WALTER;

Διαθέτουμε δύο εγκαταστάσεις: τα κεντρικά μας βρίσκονται στην περιοχή Wiener Neudorf, νότια της Βιέννης, και διαθέτουμε και ένα παράρτημα στο Kufstein, στο Τιρόλο. Από εκεί οι συνεργάτες μας 40 διαφορετικών εθνικοτήτων εξυπηρετούν όλες τις αγορές της Ευρώπης καθώς και από και προς Ρωσία, Κεντρική Ασία, Μέση Ανατολή και Βόρειο Αφρική.

Γιατί αναζητά η LKW WALTER διαρκώς νέους συνεργάτες;

H επιτυχής συμμετοχή των δραστήριων συνεργατών μας καθιστά δυνατή την συνεχή ανάπτυξη του ομίλου WALTER GROUP.

 

LKW WALTER - Ανάπτυξη & Προοπτική

^ - Top

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να μπορεί να σας εγγυηθεί την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Με τη χρήση της ιστοσελίδας δίνετε τη συγκατάθεσή σας με την αποθήκευση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες μεταβείτε στη διεύθυνση: Όροι χρήσης