Γιατί η LKW WALTER?

Η Ευρώπη υπό την ίδια στέγη

Η αγορά μας – Ευρώπη, Ρωσία, Κεντρική Ασία, Μέση Ανατολή και Βόρειος Αφρική – είναι ένα πολύχρωμο μωσαϊκό από νοοτροπίες και ανθρώπους. Και αυτήν την ποικιλομορφία θα τη βρείτε και σε εμάς. Έτσι, η LKW WALTER είναι η εταιρία με τη μεγαλύτερη πολιτισμική ποικιλομορφία στην Ευρώπη. Κοντά μας θα εργαστείτε με ομάδες και συναδέλφους από περισσότερα από 40 έθνη.
Η καριέρα σας με την εταιρεία LKW WALTER play
True
http://www.lkw-walter.gr/-/m/images/lkw/allgemein/lkw-walter-intro-personal.jpg

Ταυτοποίηση, ομαδική εργασία & ίδια ευθύνη

Στο οικονομικό εμπόριο ο άνθρωπος αναζητά σε πρώτο πλάνο ένα νόημα και ένα έργο - και η εταιρική φιλοσοφία μας το λαμβάνει σοβαρά υπόψην της. Οι άνθρωποι που ταυτίζονται με το έργο τους και θέλουν να δημιουργήσουν κάτι στο πλαίσιο της εργασίας τους, διαμορφώνουν το εταιρικό κλίμα. Οι υπάλληλοί μας εργάζονται αυτόνομα σε μικρές ομάδες. Θέτετε τους οικονομικούς σας στόχους και αναλαμβάνετε εμπορικές ευθύνες.

 

Οι ιδανικές προϋποθέσεις υπάρχουν στα Open Space Offices που διαθέτουμε. Οι ευέλικτες, πολλαπλών δυνατοτήτων διαστάσεις τους ευνοούν τη δυναμική συνεργατική διαδικασία, την αποτελεσματική ομαδικότητα και μέσω της διατμηματικής συνεργασίας ακόμη και την ανάπτυξη των διαφόρων τομέων.

 

Επίσης, η WALTER GROUP ξεχωρίζει και για το συνεργατικό ηγετικό πνεύμα. Τα διοικητικά στελέχη και οι ομάδες επικοινωνούν στο ίδιο επίπεδο. Πίσω από κάθε επιτυχία, βρίσκεται ολόκληρη η ομάδα.

Αθλήματα & εκδηλώσεις

Στη δουλειά χρειάζεται ισορροπία. Υποστηρίζουμε αθλητικές δραστηριότητες όπως μπιτς βόλεϋ, τένις ή σκι και διασκεδάζουμε με ομάδες ποδοσφαίρου ή χόκεϊ επί πάγου. Φυσικά, εκτός από την αθλητική φιλοδοξία υπάρχει και ο παράγοντας της διασκέδασης: για τον σκοπό αυτό υπάρχουν τουρνουά εντός της εταιρίας αλλά και φιλικά παιχνίδια με άλλες εταιρίες. Επίσης, οι ομάδες ενισχύουν τη γυναικεία πνοή στο Ίνσμπρουκ και στο Business Run της Βιέννης.

 

Η διακίνηση είναι επίσης εύκολη για τους νέους μας υπαλλήλούς: Οι χριστουγεννιάτικες και καλοκαιρινές εκδηλώσεις μας, οι βραδιές τμημάτων στο δικό μας κλαμπ και οι εξωτερικές δραστηριότητες είναι πολύ αγαπητές και ενισχύουν το ομαδικό πνεύμα.

Οικογένεια & βιωσιμότητα

Από την αρχή, η υπεύθυνη συνδιαλλαγή με τους υπαλλήλους, τους πελάτες και τους επιχειρηματικούς μας εταίρους συνόδευε την ανάπτυξή μας και αποτελεί σταθερό πυλώνα της φιλοσοφίας μας.

 

Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση, για την οποία η βιώσιμη οικονομία είναι υψίστης σημασίας. Για το λόγο αυτό, διευθύνουμε την επιχείρηση με τέτοιον τρόπο ώστε να έχει διαρκή παρουσία και μακροπρόθεσμη επιτυχία. Η LKW WALTER στοχεύει στην ανάπτυξη και τη διορατικότητα, λαμβάνοντας βεβαίως υπόψη οικονομικούς, οικολογικούς και κοινωνικούς στόχους.

 

Η WALTER GROUP αναπτύσσεται διαρκώς και βιώσιμα. Αναπτυχθείτε μαζί μας!


Περισσότερες πληροφορίες:

^ - Top

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να μπορεί να σας εγγυηθεί την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Με τη χρήση της ιστοσελίδας δίνετε τη συγκατάθεσή σας με την αποθήκευση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες μεταβείτε στη διεύθυνση: Όροι χρήσης