Για τη μοναδική γοητεία της Βιέννης έχουν ειπωθεί πολλά και έχουν γραφτεί ακόμη περισσότερα, καθώς ως ιστορική γέφυρα μεταξύ Δύσης και Ανατολής αυτή η πόλη μαγεύει ανθρώπους από ολόκληρο τον κόσμο, και δικαίως. Παρότι σήμερα αποτελεί μια σύγχρονη, ζωντανή και πολυπολιτισμική μητρόπολη, δεν έχει χάσει την ακαταμάχητη γοητεία του παρελθόντος. Επίσης, η ασφάλεια και το υψηλό επίπεδο διαβίωσης προσφέρουν πολλά στην ποιότητα ζωής και στην ασύγκριτη πολιτισμική προσφορά. Μπορεί να σκεφτεί κανείς την παγκοσμίως γνωστή πρωτοχρονιάτικη συναυλία, τον ζωντανό χορό ή τη γιορτή του Δούναβη.

Εντυπώσεις

Η νυχτερινή ζωή της Βιέννης, εγκαταστάσεις ψυχαγωγίας και δυνατότητες για ψώνια συνυπάρχουν αρμονικά και δημιουργούν την πολύχρωμη ατμόσφαιρα της πόλης, ενώ φροντίζουν και για την ποικιλομορφία.

 


Περισσότερες πληροφορίες:

^ - Top

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να μπορεί να σας εγγυηθεί την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Με τη χρήση της ιστοσελίδας δίνετε τη συγκατάθεσή σας με την αποθήκευση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες μεταβείτε στη διεύθυνση: Όροι χρήσης