Καθαρός βουνίσιος αέρας, καθαρές λίμνες και φρέσκο πόσιμο νερό - το Τιρόλο προσφέρει αγνή φύση και απόλυτη ποιότητα ζωής σε όλο της το μεγαλείο. Αγαπημένες τοποθεσίες αναψυχής όπως το Zillertal ή το Chiemsee βρίσκονται πρακτικά έξω από την πόρτα, ενώ διεθνώς αναγνωρισμένοι προορισμοί εκδρομών όπως οι κόσμοι κρυστάλλων της Swarovski είναι το επιστέγασμα.

Παρόλ' αυτά, μπορεί κανείς λόγω της κοντινής απόστασης με το Ίνσμπρουκ και το Σάλτσμπουργκ, να απολαύσει και αστικά οφέλη, όπως δυνατότητες για ψώνια ή πολιτιστικά δρώμενα. Και φυσικά κοντά στο χώρο εργασίας, αρκετά καλά εστιατόρια, άνετες παμπ, μοντέρνες ντίσκο και κλαμπ φροντίζουν για την καλοπέραση σας.

 

Ενδιαφέρουσες μητροπόλεις είναι πλέον προσβάσιμες χωρίς πρόβλημα: Έτσι μπορεί κανείς ταξιδεύοντας με το αυτοκίνητο να είναι σε μια ώρα ήδη στο Μόναχο, σε τρεις στη Ζυρίχη και σε τέσσερεις στη Βιέννη ή στο Μιλάνο.


Περισσότερες πληροφορίες:

^ - Top

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να μπορεί να σας εγγυηθεί την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Με τη χρήση της ιστοσελίδας δίνετε τη συγκατάθεσή σας με την αποθήκευση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες μεταβείτε στη διεύθυνση: Όροι χρήσης