Η επιτυχία ξενικά με τη σωστή εκπαίδευση

Κάθε διαδρομή ξεκινά με ένα βήμα Κοντά μας ξεκινά η καριέρα σας με το πρόγραμμα εκπαιδευομένων "Train the Winner". Εδώ θα γνωρίσετε τα εργαλεία σας - από επαγγελματίες, στην πράξη και μέσω διαλόγου.

 

Εκπαίδευση κατά την εργασία σημαίνει ότι από την αρχή αναλαμβάνετε ενεργό ρόλο στις καθημερινές διεργασίες. Μέσω πολυάριθμων εξειδικευμένων σεμιναρίων και Workshops εξασφαλίζουμε την παροχή βασικής εκπαίδευσης, κομμένης και ραμμένης στα μέτρα σας. Στην πορεία αυτή σας συνοδεύουν έμπειροι εκπαιδευτές.

 

Ανάλογα με τα ταλέντα και τις ικανότητές σας, σας ανατίθεται στη συνέχεια ο ατομικός σας τομέας ευθύνης.

Μετεκπαίδευση - διαμορφώστε ενεργά το μέλλον σας

Μπορείτε να επεκτείνετε τα ταλέντα σας με ατομικές ευκαιρίες μετεκπαίδευσης, όπως εκπαιδευτικές συνεδρίες μάρκετινγκ και πωλήσεων, εξειδικευμένη κατάρτιση, σεμινάρια Management καθώς και τέστ προσωπικότητας. Η διαρκής εποπτεία στο πλαίσιο του προγράμματος καθοθήγησης σας υποστηρίζει κατά την εφαρμογή των εξειδικευμένων γνώσεων που αποκτήσατε στην πράξη.

 

LKW WALTER - Arrow ButtonWALTER ACADEMY

 

LKW WALTER - «Μιλάμε Ευρωπαϊκά!» «Μιλάμε Ευρωπαϊκά!»

«Μιλάμε Ευρωπαϊκά!»

Με τους επιχειρηματικούς μας εταίρους επικοινωνούμε στην εκάστοτε μητρική τους γλώσσα. Με ιδιαίτερα μαθήματα ή σε γκρουπ μπορείτε να μάθετε μια καινούρια γλώσσα ή να βελτιώσετε τις γνώσεις σας, σε κάποια που γνωρίζετε ήδη. Τα μαθήματα γλωσσών σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης (π.χ. Αγ. Πετρούπολη, Κρακοβία, Λισαβόνα ή Μάλαγα) δίνουν στην εκπαίδευσή σας την τελευταία πινελιά.

Περισσότερες πληροφορίες:

LKW WALTER - Ευρώπη ^ - Top

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να μπορεί να σας εγγυηθεί την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Με τη χρήση της ιστοσελίδας δίνετε τη συγκατάθεσή σας με την αποθήκευση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες μεταβείτε στη διεύθυνση: Όροι χρήσης